pakker

Pakketilbud og unike opplevelser

Vi har satt sammen en rekke gode pakketilbud, for deg som vil ha unike opplevelser og gjerne ønsker at vi tar oss av planleggingen og organiseringen. Så kan du fokusere på å nyte!

Sommerpakke 2024

 Tilgjengelig fra 14. juni

Bestill årets sommerpakke her hos oss på Skåbu fjellhotell!

Sommeren i Skåbu byr på harmoniske dager omgitt av fredfull natur og spektakulære fjelltopper på alle kanter, milevis med stier for både vandreturer og sykkelturer, fiskevann med fjellørret og god tid til «å la humla suse». Hva med en tur til spektakulære Sikkilsdalshø, vår «private Besseggen» – garantert fritt for kø, eller sykle Mjølkevegen innover Jotunheimen – en av Norges flotteste nasjonalparker!

Les mer ›

Rakfisk-aften & Rakfisk VM tilbud 2023

Tilgjengelig 6. – 8. desember 2024

Rakfisk aften og rakfisk VM i villfanget fisk lørdag 7. desember:

– Opphold i nyoppussede dobbeltrom

– 3 retters rakfiskmiddag, rakfisk VM og underholdning

Fra kr 1775,- per person i dobbeltrom

Les mer ›

Hundekjøring

Helg eller ukedager, vinter

Her får du en unik opplevelse med kombinasjon av rå villmark og gourmet i nedtonet luksus. Dette er en «once in a lifetime» opplevelse, og noe helt spesielt å dele med familie, kjæreste, venner eller gode kollegaer.

I ekte «Monsen-stil» leder du ditt eget hundespann gjennom vennlig villmark, tett på hunder og i pakt med naturen. Stress og bekymring byttes ut med boblende glede, frihet og mestringsfølelse.

Les mer ›

Gavekort

Valgfritt beløp

Gi en gave som virkelig gleder og som garantert kommer til nytte!

Gavekort hos oss kan brukes på overnatting, mat og drikke på hotellet eller til å kjøpe produkter fra Høyfjellsmat; vårt utsalg av egenprodusert lokalmat, interiør og kunst.

Kontakt oss for kjøp av gavekort:

+47 61 29 55 00

Vinterferie

Tilgjengelig 16. februar – 3. mars 2024

VINTERKAMPANJE – BO 3 NETTER OG BETAL FOR 2

Milevis med hvite fjellvidder, peishygge, brettspill og deilig mat & drikke i lune og hjemmekoselige omgivelser. Skåbu er den perfekte vinterferie destinasjon. Vi har fremdeles ledig kapasitet i vinterferie-ukene, uke 8 og 9 på Skåbu Fjellhotell.

Vår vinterferiepakke inneholder 3 overnattinger men det er mulig å forlenge oppholdet med én natt eller flere, dersom du ønsker det.

Les mer ›

Påskeferie

Påsken, 22. mars – 1. april 2024

VINTERKAMPANJE – BO 3 NETTER OG BETAL FOR 2

Book påskeferien din på Skåbu Fjellhotell. Høyt til fjells ligger snøen ofte til mai, og med Kvikk Lunsj i sekken og solkrem på nesa, er det magisk å oppleve tidlig vårstemning med ski på beina.

Vår påskeferiepakke inneholder 3 overnattinger men det er mulig å forlenge oppholdet med én natt eller flere, dersom du ønsker det.

Les mer ›

Foto: Bård Gundersen for Peer Gynt

Peer Gynt 2024

1. august 2024 – 10. august 2024

Reserver ditt Peer Gynt opphold på SkåbuFjellhotell, og opplev Peer Gynt på Gålå med Mads Ousdal i hovedrollen. Å bli spurt om å gjøre Peer Gynt er et privilegium som man takker ja til med ærefrykt. Blir man spurt om å gjøre Peer Gynt igjen, ja da er det ingen vei utenom dessverre, sier Mads Ousdal.

Fjellbygda Skåbu ligger midt i «Peer Gynts rike» og er den perfekte rammen rundt en total Peer Gynt opplevelse. Kanskje var det nettopp her Henrik Ibsen hentet sin inspirasjon – omgitt av vakker og fredfull natur.

 Vi ønsker dere hjertelig velkommen til et minnerikt opphold hos oss på Skåbu Fjellhotell!

Les mer ›

Gourmet weekend

Tilgjengelig hele året

I kjøkkenet på Skåbu Fjellhotell står råvaren i fokus. Hver rett representerer fjellet, naturen, bonden, jegeren, fiskeren og er tuftet på vår rike matkultur og historie.

Til frokost serveres påleggsskinker fra egne fjellgriser, og til lunsj kan du bestille husets elgsuppe kokt på kraft og bein av Skåbu-elg. Etter turen kan du nyte en smak av Skåbu Høyfjellsmat med fenalår fra egen villsau og pastrami av Skåbu-elg fra eget røykeri, gjerne i kombinasjon med et glass bobler eller en lokal øl.

Les mer ›

Langweekend

Hele året

Langweekend oppholdet gjelder fra torsdag til søndag eller fredag til mandag. Spis nydelig mat i vår hjemmekoselige fjellrestaurant etter en aktiv dag i fjellheimen. Vi skreddersyr og tilrettelegger oppholdet slik dere ønsker det!

Velkommen til fjells!:-)

Les mer ›

Fjellromantikk

Hele året

Book et romantisk opphold på Skåbu fjellhotell, og invester i tid sammen!

Naturskjønne omgivelser omgitt av majestetiske fjell og maleriske tun skaper en perfekt ramme for ekte fjellromantikk og livsnytelse. Start dagen med en koselig frokost med kjøkkenets egenproduserte pålegg, omgitt av levende lys, ro og utsikt mot vakre fjell.

Hotellets genuine vertskap vil med sin lokal kunnskap bidrar til å tilrettelegge for ønskede aktiviteter enten dere foretrekker naturopplevelse, kultur & historie, smaksopplevelse eller verdifull tosomhet i peisestuen eller på hotellverandaen.

Les mer ›

Skåbu fjellmaraton

Skåbu fjellmaraton 2024

Tilgjengelig fra 27.-29. september 2024

Opplev årets vakreste løpseventyr og reserver ditt Skåbu Fjellmaraton!

Et opphold på Skåbu Fjellhotel er like hyggelig for både løper og heiagjeng. Hjertelig velkommen til en stemningsfull høsthelg i Skåbu!!

Fra kr. 2.100,- per person i dobbeltrom

Vi tilbyr forskjellige pakketilbud, både med og uten matservering.

Les mer ›

Fjellkontor

September – mai

Flytt ut av hjemmekontoret ditt og inn på fjellkontor på Skåbu fjellhotell.

Vi tilbyr tilrettelagte fasiliteter for hjemmekontor i fjellheimen for 1-5 personer. Våkne opp til utsikt over vakre fjell, bli servert lokal og hjemmelaget gourmetmat og kanskje en fjell- eller langrennstur i vakker fjellheim i lunsjen. Vår lille autentiske og gjestfrie bygdeperle med sin spektakulære og urørte natur, gir næring til kreativitet, inspirasjon og fornyet motivasjon.

Unn deg selv, en kollega eller ansatte en velfortjent pause fra «korona-hverdagen»!

Les mer ›

Gruppe, bedrift eller bare på jakt etter noe helt spesielt?

Er du er på jakt etter noe spesielt? Ønsker du å booke hele hotellet til din bedriftssamling eller er dere en større gruppe som ønsker å besøke oss?

Ta kontakt, så finner vi en løsning sammen!

+47 61 29 55 00