OVERNATTING

Fjellufta gjør at du sover litt ekstra godt hos oss

Oppskriften på det gode liv er ukomplisert her hos oss; sov godt, spis godt og lev godt i lun og gjestfri atmosfære.

Her kan du nyte en god natts søvn i en himmelsk dobbeltseng, eller hva med å ta med familien og leie en av våre leiligheter. Vi har 12 nyoppussede dobbeltrom, 3 leiligehter og 2 fjellsuiter. Her er det både hjerterom og husrom.

Rom og leiligheter

Dobbeltrom med eget bad

Komfortabelt og nyoppusset dobbeltrom med deilig, myk kongeseng. Her kan du virkelig sove godt og lade batteriene. 

Dobbeltrom med felles bad

Komfortabelt og nyoppusset dobbeltrom med deilig, myk kongeseng. Her kan du virkelig sove godt og lade batteriene. Rommet har ikke eget bad, men tilgang til bad på gangen.

Fjellsuite

Koselig suite med nydelig fjellutsikt. Suiten har eget soverom, eget bad, kjøkken med spisebord og stue med sovesofa.

Leilighet / familierom

Romslig familieleilighet med eget soverom, sovesofa i stue, kjøkken, stue/spiesetue og bad. Leiligheten egner seg best for familie/gruppe på 4, men det er mulig å sette inn en ekstra seng for plass til 5. 

Dersom dere er en storfamilie på tur, er det mulig å leie leilighet og dobbeltrom som kan kobles sammen. Kontakt oss på [email protected] / +47 61 29 55 00.

Connecting dobbeltrom

2 separate og koselige dobbeltrom med dør imellom og bad på det ene rommet. Begge enhetene har komfortable «king-size beds», eget klesskap og flatskjerm. Denne løsningen egner seg spesielt godt for familie, vennepar eller som 2 enkeltrom.

Connecting leilighet og dobbeltrom

Alternativ boløsning med en leilighet tilknyttet et dobbeltrom med dør imellom. Begge enhetene er lyse, trivelige og har flott utsikt mot Skåbus vakre fjellheim.

Leiligheten har et separat soverom med en komfortabel «king-size bed», klesskap, bad, åpen kjøkken/stueløsning med spisegruppe på kjøkkenet, sittegruppe i stuen og flatskjerm. Sofaen kan res opp til en god sovesofa som egner seg for 2 barn eller 1-2 voksne. Dobbeltrommet har samme komfortable «king-size bed», flatskjerm-TV, eget bad, klesskap og et lite tekjøkken.

Boenhetene har hver sin inngangsdør, og egner seg spesielt godt for storfamilien eller for 2 vennepar på tur.

Kontakt oss på [email protected] / +47 61 29 55 00 dersom du ønsker å booke sammenkoblet dobbeltrom og leilighet.

Hund på rommet

Vi er et hundevennlig hotell, og hos oss er det selvsagt mulig å ha med det firbeinte familiemedlemmet når du reiser til fjells. 

Legg til «hund» som tillegg i trinn 2 av bestillingen, når du booker rom hos oss. Du betaler et enkelt rengjøringsgebyr (fast sum uansett lengde på opphold). 

Gruppe, bedrift eller bare på jakt etter noe helt spesielt?

Er du er på jakt etter noe spesielt? Vi har god erfaring med å arrangere større bedriftssamlinger, selskaper og familiebegivenheter, og sørger for en stressfri og sømløs gjennomføring. Det er mulig å booke hele hotellet, dersom dere er en større gruppe eller bedrift som ønsker å samles.

Ta kontakt, så finner vi en løsning sammen!

+47 61 29 55 00