Hjem 5 Om oss 5 Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Skåbu fjellhotell har mange gode samarbeidspartnere og deltar i flere nettverk, som Hanen, Matrute Gudbrandsdal og Mountains of Norway. Her er en oversikt over våre samarbeidspartnere og nettverk vi deltar i:

Skåbu Høyfjellsmat

Vi har lansert vårt eget utsalg av deilig, lokalprodusert mat, utelukkende laget av kvalitetsråvarer fra fjellgris, villsaulam og elg fra Skåbu.

Besøk nettsiden til Skåbu Høyfjellsmat ›

Visit Lillehammer

Visit Lillehammer arbeider med å synliggjøre og fremme alle de fantastiske tilbudene vi har på Lillehammer og i Gudbrandsdalen, enten det er mat, natur, opplevelser eller aktviteter. 

Matrute Gudbrandsdal

Matrute Gudbrandsdal er et samarbeid mellom Visit Lillehammer, Nasjonalparkriket og Gudbrandsdalsmat for å vise frem den stolte og rike mattradisjonen i Gudbrandsdalen.

Hanen

HANEN er en landsdekkende næringsorganisasjon for virksomheter innen bygdeturisme, gardsmat og innlandsfiske i Norge

Gudbrandsdals-vegen

Kjører du nordover fra Lillehammer vil dalenes dal åpenbare seg langs Gudbrandsdalsvegen, som strekker seg fra Fåvang i sør, gjennom tettstedene Ringebu, Hundorp, Harpefoss, og Vinstra, til Kvam i Nord. Gvegen.no er et reiseverktøy som gjør det enkelt å finne frem til de aller beste opplevelsene.

Midt-Gudbrandsdal Næringsforening

Midt-Gudbrandsdal Næringsforening (MGNF) har som formål å skape et møte- og samarbeidsforum for å bedre vilkår og vekstmuligheter for næringslivet i regionen.

NHO

NHO Reiseliv samler og styrker norske reiselivsbedrifter. Sammen med medlemsbedriftene gjør de norsk reiseliv enda bedre. NHO Reiseliv tenker bærekraft, opplevelse, digitalisering og innovasjon.

Lykkja Fjellgard

Lykkja Fjellgard eies og drives av storfamilien Haug, som også eier og driver Skåbu Fjellhotell. På Lykkja driver de tradisjonell gardsdrift med villsau. Lykkja består av over 20 hus fra 15-1700-tallet.

Mountains of Norway

Mountains of Norway is a collaborative initiative between several destinations in the Norwegian mountain region. We’re here to develop, promote and facilitate great mountain based adventures in cooperation with European tour operators.

Syv eventyr

I samarbeid med kremen av Gudbrandsdalen, leverer 7Eventyr klimaansvarlige bedriftsreiser i særklasse, i og rundt den smarte grønne dalen, Gudbrandsdalen.

Elgland

Bedriftsnettverket Elgland ønsker å tilby deg gode opplevelser knyttet opp mot det område hvor et av Europas største og mest unike elgtrekk tar sted hvert eneste år. Elgland strekker seg fra Kittilbu Utmarksmuseum i sør gjennom Espedalen og Skåbu inn til Glittersjå i Murudalen.