Beermakers dinner

Er du glad i håndverks øl, fantastisk
mat og ekstra god kaffe?

Fredag 14. juni får Skåbu fjellhotell besøk av Rune Ottersen fra Haandbryggeriet AS og Andrè Brandt fra Solberg Hansen. Sammen har vi komponert en helt spesiell barbeque inspirert meny med ølparing til hver rett.

Beermakers meny:

Hjemmebakt brød av 100% rug med karamellisert smør
Glutenfri Haandverkspils

Rakfisktartar av lokalfisket fjellørret
Svelvik sour øl

Spicy kyllingvinger fra Hovelsrud gård
majones dipp
Fyr & flamme øl

Hjemmelaget pasta med barbeque-marinert spadreribbs
av frittgående fjellgris fra eget gardsbruk
Hvitkål
Hvermansen Humla pils

Reinsdyr
Potet
Sesongens grønt
Haandbayer

Mørk sjokolade fra Vigdis Rosenkilde
Bringebær fra Moe gård
Dark Iception 3 – ølet er brygget med kaffe fra Solberg Hansen

 

Haandbryggeriet fra Drammen er et av Norges eldste uavhengige craft bryggeri. Bryggeriet ble etablert i 2005 av 4 menn som ønsket å lage høykvalitet øl. De bruker førsteklasses ingredienser og vann fra Glitre. Ølet er hverken filtrert eller pasturisert, og gutta setter prestisje og stolthet i å servere skikkelig godt håndverks øl.

Andrè Brandt fra Solberg Hansen er Norgesmester i coffee-cupping 2024! Andrè er en selverklært foodie, øl sommeleier, jurymedlem i 360 Eatguide og en av Solberg Hansens fremste kaffe spesialister.

Andrè og Rune deler kunnskap, historie og gode historier under måltidet.

Dersom du ikke ønsker øl til menyen tilbyr vi selvsagt en flott vinparing til menyen.

Hjertelig velkommen til en morsom og smakfull aften med oss på Skåbu fjellhotell den 14 juni kl. 18.30

For reservasjon av bord til Beermakers dinner:

Foto ovenfor: @solberghansen & @brantnyterlivet

Mat - Skåbu Fjellhotell