2024 Impact Awards!
Det er med stor glede og spenning at vi er valgt ut som en FINALISTENE av 2024 Impact Awards i kategorien mat og landbruk!
Impact Awards hyller mennesker og prosjekter som legemliggjør essensen av fornyelse ved å forbedre liv, samfunn og verden for øvrig. Impact Awards har samlet en bemerkelsesverdig gruppe nominerte endringsskapere fra hele verden og vi er stolte av å være en av dem!
Dommerpanelet bestående av eksperter med forskjellig bakgrunn innen marin økologi, sosialt entreprenørskap, reisejournalistikk, bærekraft, visuell historiefortelling, reiselivspolitikk, gjestfrihet og effektinvesteringer. Panelet premierer spesielt innovative ideer og potensialet for å fremme regenerativ reise.
Vi ber om din stemme for å velge Skåbu fjellhotell som din kandidat i kategorien People’s Choice! Det er mulig å stemme frem til 13. desember ved å følge linken nedenfor.
Du finner oss helt nederst på denne siden under «Vote for People’s Choice» og «start».
Regenerative Travel Impact Awards 2024
Vi vil publisere resultatet her når det foreligger!
Regenerative travel skriver:
Skåbu Fjellhotell: Reviving Norwegian Food Traditions
Nestled in Norway’s Gudbrandsdalen region, Skåbu Fjellhotell embodies a deep respect for local food traditions. Head Chef Lukasz B. Socha crafts seasonal menus using pork, sheep, and game from their farm and surrounded area, and fish from nearby lakes. Traditional Norwegian recipes are reimagined with modern techniques, and every serving comes with its own story.
The hotel’s commitment extends to its wine selection, featuring natural wines sourced from family-run producers whose values echo Skåbu’s ethos. These wines complement dishes crafted from pristine ingredients culTinytivated with ethical practices and environmental stewardship.
Skåbu’s farm-to-table philosophy includes an online store, Høyfjellsmat, showcasing its sustainably produced goods. With a rich history of outfield-based agriculture and ethical animal husbandry, Skåbu Fjellhotell is a model for preserving cultural heritage through sustainable gastronomy and exceptional storytelling.
Read more about the culinary journey at Skåbu here.