Bestill årets sommerpakke

Opplev ekte fjellsommer i Skåbu

Klikk på bildet for å se flere

Bestill årets sommerpakke her hos oss på Skåbu fjellhotell!

Sommeren i Skåbu byr på harmoniske dager omgitt av fredfull natur og spektakulære fjelltopper på alle kanter, milevis med stier for både vandreturer og sykkelturer, fiskevann med fjellørret og god tid til «å la humla suse». Hva med en tur til spektakulære Sikkilsdalshø, vår «private Besseggen» – garantert fritt for kø, eller sykle Mjølkevegen innover Jotunheimen – en av Norges flotteste nasjonalparker!

Innhold i sommerpakken

  • 2 x overnatting i dobbeltrom, inkl. frokost
  • 3 retters meny ankomstdag
  • Selvsmøring av matpakke og termos med varm drikke
  • 3 retters Chef’s Gourmet tasting meny dag 2. 
    Mulighet for oppgradering til 5 retters meny tors-lørdag.

Pris; fra kr. 3.700,- per person i dobbeltrom

Roomservice dobbeltrom - Skåbu Fjellhotell

Forslag til sommeraktiviteter i Skåbu;

Her er 3 av vår favoritt aktiviteter;

SIKKILSDALSHØ
Turen til Sikkilsdalshø er minst like spektakulær som Besseggen, men uten kø. Fra Skåbu fjellhotell kan du sykle eller kjøre bil inn til Sikkilsdalsseter. Herfra er toppturen til Sikkilsdalshø godt skiltet med varder og røde DNT T’er hele veien til toppen. Vi kaller turen til Sikkilsdalshø vår «private Besseggen». Fra toppen har du utsikt mot Besseggen, Gjendesheim, Gjendevatnet og mange fjelltopper i nasjonalparkene Rondane, Dovre, Jotunheimen og Langsua. Har du tid og energi, kan turen fortsettes videre til Besseggen eller andre nærliggende topper.

GRÅHØ
Gråhø er en av våre fantastiske nærturer med utgangspunkt fra hotellet. Du kan velge å gjøre turen til en topptur eller en rundtur. Terrenget er lett å ferdes i og fjellene er gjestmilde. Utsikten og rammen av fjell i alle retninger fra Rondane til Jotunheimen og Galdhøpiggen er spektakulær og meditativ. Skåbu-fjellene leverer den ultimate naturopplevelsen.

SYKKELSAFARI
Leie av El-sykkel, www.skabusykkelsafari.no. Med utgangspunkt i Skåbu finnes sykling for alle nivåer fra utfordrende stisykling til enklere sykkelalternativer lett tilgjengelig. En av våre favoritter er spektakulære Mjølkevegen innover Jotunheimen over til Bygdin eller Valdresflye. Ta et pick-nick stopp på rasteplassen ved Kvålsetra og en liten rusletur opp til Falkefanger anlegget ca. 1 km.

Andre aktivitetsforslag
Rafting i Sjoa, guidet omvisning på Lykkja Fjellgard (vår lille «Maihaugen»), mat våre kosete griser, måltidsopplevelse i hotellets fjellrestaurant, Skadir, fisking, guidet padletur med grilling av lokalmat eller lei en kano, ta et forfriskende bad i Olstappen eller Slangen, nyt en deilig sommerdag på solterrassen på hotellet og la tankene surre og verden leve sitt eget liv i en liten stund med verdifull egentid.

Hjertelig velkommen til Skåbu fjellhotell og vår vakre, autentiske fjellbygd, Skåbu!

Middag - Skåbu Fjellhotell