Skåbu Fjellhotell

Skåbu hotell restaurant

Skåbu hotell restaurant

Vårt hotellkjøkken vektlegger smaken av norske fjell og lokale råvarer med mest mulig rene og naturlige ingredienser. Kjøkkenet benytter friske råvarer tilgjengelig i sesong, vilt og ørret fra lokale fiskevann. I restauranten er alle velkomne selv om de ikke er gjester på hotellet.

Menyen vil variere fra dag til dag. Ta derfor kontakt med oss for dagens utvalgte meny.

 
BORDBESTILLING

Bruk Knappen «Reservere bord» nedenfor eller ring oss på 61 29 55 00. 

Hjertelig velkommen innom hotellet enten du vil spise middag, 

ta en kaffe i peisestuen eller bare ta en titt.

Skåbu fjellhotells sjefskokk er Lukas Socha.

 

Lukas er kjent for dekomponere tradisjonelle oppskrifer og sette dem sammen igjen med nye kulinariske teknikker. Med respekt i det tradisjonelle benyttes moderne tilnærminger for et nytt personlig uttrykk. For Lukas er råvarene det viktigste; mest mulig kortreist mat i sesong gir et ekte og rent gastronomisk uttrykk.

Lukas har bakgrunn fra restaurantdrift og har drevet sin egen restaurant og fått svært gode omtaler i bla prestisjetunge Gault & Milleau med sin kulinariske meny og kjøkken, samt «best Chef of the young Generation». Lukas har også vært deltager i diverse kulinariske program og gastronomiske show. Socha startet sin kjøkkenkarriere i Oxford, England, der han var var elev ved den gastronomiske skolen. Deretter var han lærling ved Franske Sadler, en svært krevende men også motiverende og nyttig erfaring ifølge han selv.

Lukas understreker at hans motivasjon er en kontinuerlig utvikling av sine kulinariske evner. Ved siden av kjøkkenet er bøker, reiser og samarbeid med andre kokker en stor inspirasjon. Socha angriper sin oppgave som kokk med hardt arbeid og en ærlig tilnærming til sanser og vitebegjær. Han behandler kjøkkenet med samme utpregede respekt han gir andre kunstformer som maling, musikk og teater.

 

nb_NONorsk bokmål