Peer Gynt opphold

Peer Gynt på Gålå  1. – 10. august 2024

 

Klikk på fotoet over for flere bilder. Foto: Bård Gundersen for Peer Gynt

Reservér ditt Peer Gynt opphold på Skåbu Fjellhotell og opplev Peer Gynt på Gålå med Mads Ousdal i hovedrollen.

 Å bli spurt om å gjøre Peer Gynt er et privilegium som man takker ja til med ærefrykt. Blir man spurt om å gjøre Peer Gynt igjen, ja da er det ingen vei utenom dessverre, sier Mads Ousdal.

 Mads Ousdal røsket Peer Gynt opp med rot med en makeløs urkraft da han spilte rollen på Gålå sist – og han bergtok publikum. Siden den gang har han spilt en gullrekke av andre krevende hovedroller, på teater, film og tv, og er en svært erfaren skuespiller. Men han har aldri lagt skjul på at rollen som Peer Gynt på Gålå betydde noe helt spesielt for ham, og han har holdt kontakten med stedet og menneskene her hos oss i år etter år. Vi gleder oss veldig til å ha ham tilbake, sier Ellen Horn, kustnerisk leder i Peer Gynt AS.

Fjellbygda Skåbu ligger midt i «Peer Gynts rike» og er den perfekte rammen rundt en total Peer Gynt opplevelse. Kanskje var det nettopp her Henrik Ibsen hentet sin inspirasjon – omgitt av vakker og fredfull natur.

Billettprisene varierer, men vær rask for å sikre deg de billettene du ønsker.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til et minnerikt opphold hos oss på Skåbu Fjellhotell!

Peer Gynt oppholdet inkluderer:

  • Overnatting i koselige og nyoppussede boenheter
  • 3 retters Chef’s Gourmet Tasting Menu
  • Transport tur/retur Gålå
  • Nattmat servert i vår lune og stemningsfulle restaurant, en perfekt avslutning etter en magisk aften på Gålå
  • Frokost basert på lokale råvarer

Pris fra kr. 3050,- per person i dobbeltrom (eks. billett)

Billetter til Peer Gynt booker du selv. Det lønner seg å være tidlig ute. Søk etter ledige billetter her: Finn ledige billetter.

Transport: Vi samarbeider med nærliggende hoteller vedr. felles transport til Gålå. Transport i felles oppsatt buss må derfor forhåndsbestilles, og er kun et tilbud i pakken. Vi tar forbehold om tilgjengelighet av transport, da enkelte datoer kan være fullbooket hos turbilselskapet