HJEM 5 Mat og drikke 5 Take-away

Imponer med en «hjemmelaget» gourmetmiddag 

Med våre «gjør det selv» menyer kan alle bli gourmetkokker på eget kjøkken. Du kan velge mellom 2 ulike hovedretter hvor vi har gjort klart og forberedt alt, slik at du bare trenger å ferdigstille rettene.

Du kan også få alt på lunsjmenyen som take-away mellom 13:00 og 16:00, eller kjøpe med deg noe av vårt store utvalg Høyfjellsmat. Ønsker dere fjelltapas, dessert eller en hel festmeny levert hjem, send forespørsel til +47 61 29 55 00 / [email protected]

Gjør det selv-catering

Middagene er forhåndsbehandlet av oss, porsjonspakket og kommer med oppskrift og fremgangsmåte. De kommer med høy smaksfaktor, kosefaktor og suksessfaktor.

Skulle det være noe dere lurer på, er vi bare en telefonsamtale unna.
Middagene leveres i porsjonspakker for 2 personer.

Alle «gjør det selv» menyer må bestillles senest klokken 12:00 dagen i forvegen.  Bestill på telefon +47 61 29 55 00 eller epost til [email protected]

ost og kjeks

Skardfjellet

Tilberedningstid: ca 15 minutter. Allergener: laktose

Kjøttboller av Skåbu-elg i hjemmelaget tomatsaus, med ovnsbakte poteter, blomkål, rømme, urter og ruccula.

Inneholder

  • Kjøttboller av Skåbu-elg: 350 gr.
  • Hjemmelaget tomatsaus: 200 gr.
  • Ovnsbakte småpoteter: 400 gr.
  • Blomkål: 300 gr.
  • Rømme: 100 gr.
  • Urter og rucculasalat

Fremgangsmåte

  • Temperer varene på kjøkkenbenken 1-2 timer før tilbereding.
  • Sett ovnen på 175 grader.
  • Legg potetene og blomkål i en ildfast form.
    Varmes i ovnen i ca. 15 min.
  • Hell deretter pakken med kjøttboller i tomatsaus i en kjele,
    og varm opp på svak varme,
  • Rett før servering; ha i en spiseskje med smør og rør til smøret er smeltet.
  • Server med en klatt rømme, urtedryss, toppet med ruccula.

Pris for 2 porsjoner: kr 450,-

Bestilling sendes til: [email protected]

ost og kjeks

Gråhø

Tilberedningstid: ca 20 minutter. Allergener: selleri, hvitløk

Lammecarré av lokalt lam som har gått på utmarksbeite. Serveres med ovnsbakte småpoteter, ovnsbakte grønnsaker, sellerirotpuré og husets hjemmelagde demi-glace saus, med kraft kokt på bein av villlsau-lam, redusert med hvitvin.

Inneholder

  • Lammecarré av lokalt lam (sous vide behandlet): 6-700 gr.
  • Ovnsbakte småpoteter: 400 gr.
  • Ovnsbakte grønnsaker (gulrot, persillerot, sjalottløk, hvitløk og timian) : 300 gr.
  • Sellerirotpuré: 200 gr
  • Husets demi-glace saus: 150 ml

Fremgangsmåte:

  • Temperer varene på kjøkkenbenken 1-2 timer før tilbereding.
  • Varm opp ovnen til 175 grader.
  • Legg poteter og grønnsaker i en ildfast form i ca. 15 min.
  • Vend litt på grønnsakene etter 7 min.
  • Legg lammecarè i en egen form 5 min. før poteter og grønnsaker settes i ovnen. Bruk et steketermometer på kjøttet, og stikk det inn i den mest kjøttfulle delen på stykket.Kjernetemperatur:
    52 grader, rosa stekt. 54 grader, medium stekt. 58 grader, godt stekt.
  • Ta kjøttet ut av ovnen når det har ønsket kjernetemperatur, og la det hvile noen minutter før det deles opp.
  • Ha sellerirotpurè og demi-glace i hver sin kjele, og varm opp på svak varme. Rør godt og pass på at det ikke brenner seg.

Pris for 2 porsjoner: kr 690,-

Bestilling sendes til: [email protected]