Skåbu Fjellhotell

Kulinarisk Aften

Kulinarisk Aften syklus

Skåbu fjellhotell ved sjefskokk Lukas Socha inviterer til en syklus av kulinariske aftener.

Anerkjente kokker fra forskjellige verdensdeler inviteres til Skåbu for å skape en kreativ meny fra områdets lokale råvarer. Lokal tradisjon vil bli utfordret med nye teknikker. Hver kokk som inviteres vil ankomme Skåbu med en egen utvalgt, eksotisk råvare. Råvaren vil kombineres med lokale, kortreiste matvarer på en ny og ofte overraskende måte. Kokkene vil «duellere» om rettene til en komplett åtte retters meny.

Det er planlagt fire forskjellige aftener som danner en kulinarisk syklus. Den første aftenen i syklusen ble avholdt på årets første vårdag, lørdag 23 mars og bestod av en åtte retters meny med tema «Vår, fjell & vann»

nb_NONorsk bokmål
en_GBEnglish (UK) de_DEDeutsch nb_NONorsk bokmål