Konsert og gåmmåldansfest

Peisestue - Skåbu Fjellhotell

Skåbu befinner seg i folkemusikkens rike!

8-10 mars arrangeres folkemusikk- og gåmmåldanshelg i Skåbu.

Folkemusikk eller «folkets musikk» er tradisjonell musikk med sterk lokal identitet og særpreg, som har blitt muntlig formidlet fra generasjon til generasjon. Dette vil Skåbu bidra til å fortsette med i kommende generasjoner!

Gåmmåldansfesten ble for første gang arrangert i fjor med så stor suksess at arrangementskomiteen på nytt inviterer til gåmmåldansfest lørdag 9. mars 2024. Det spiller ingen rolle om du kan danse eller ei, men det er nok en fordel å like norsk folkemusikk.

Hit kommer kjente spelemenn fra fjern og nær, og endelig program blir klart og publisert i løpet av første uken av februar.

Fredag kveld arrangeres «buskspillpub» på hotellet fra kl. 20.
Dette blir en koselig og uformell kveld med folkemusikk og allsang i kjent «Skåbu-stil».

Vi serverer kveldsmat fra kl. 19 og alle er hjertelig velkomne, enten man ønsker mat eller kun god musikk, god stemning og hyggelig sosialt lag.

For booking av opphold på Skåbu fjellhotell (oppgi kode GD2024)

For informasjon om gåmmåldansfesten på bygdahuset ta kontakt med:

Heidi mobil: 916 86 049
Olav mobil: 915 22 180
Kristin mobil: 958 11 005

Arrangementet er basert på dugnadsinnsats fra frivillige i Skåbu som ønsker å skape gode møteplasser for bydgafolk, fritidsinnbyggere og gjester. Alt overskudd fra festen går til Skåbu bygdahus!
Skåbu fjellhotell ønsker å bidra til at flest mulig kan få ta del i et sosialt og trivelig bygdearrangement og tilbyr overnatting på hotellet til 10% rabatt for en eller to overnattinger.

Vennligst oppgi kode GD2024 ved bestilling.

Dobbeltrom - Skåbu Fjellhotell