Skåbu Fjellhotell

Vårt kjøkken

Vårt kjøkken

Gudbrandsdalen har en stolt og rik matkultur, og et bredspekket utvalg smakfulle, kortreiste og ureiste råvarer.
I vårt kjøkken bruker vi råvarer fra Gudbrandsdalen, villsau fra eget gardsbruk og fisk og vilt fra lokale fangstfolk. I hotellrestauranten
serverer vi norsk mat basert på norske mattradisjoner og sesongens lokale råvarer. Vi ønsker å gi våre gjester gode matopplevelser
i en lun og hjemmekoselig atmosfære. Vel bekomme!

Fjelltapas

Assorterte småretter fra lokale råvarer, som bl a hjemmelaget fenalår av villsau fra egen gård

Skåbu Hotell restaurant

Smaken av norske fjell og lokale råvarer med mest mulig rene og naturlige råvarer

Catering

Alt fra mat på hytta og eksklusiv nistekurv for fjelltur til eksternt arrangement

%d bloggers like this: