Skåbu Fjellhotell

Lokalmat

Vårt kjøkken

Gudbrandsdalen har en stolt og rik matkultur, og et bredspekket utvalg smakfulle, kortreiste og ureiste råvarer.
I vårt kjøkken bruker vi råvarer fra Gudbrandsdalen, villsau fra eget gardsbruk og fisk og vilt fra lokale fangstfolk. I hotellrestauranten
serverer vi norsk mat basert på norske mattradisjoner og sesongens lokale råvarer. Vi ønsker å gi våre gjester gode matopplevelser
i en lun og hjemmekoselig atmosfære. Vel bekomme!

Take Away og uteservering

Se vår Take Away meny eller besøk vår nye pop-up uteservering hotellveranda.

Catering

Vi har komponert tre topp-menyer som gjør det enkelt å lage et nydelig måltid på 1-2-3!

Utsalg av lokalmat

Vi leverer lokalmat av råvarer fra Gudbrandsdalen, samt fisk og vilt fra Skåbu.

nb_NONorsk bokmål