Skåbu Fjellhotell

Skåbu Hotel Restaurant

Skåbu Hotel Restaurant

Our hotel kitchen emphasizes the taste of Norwegian mountains and local produce with the most pure and natural ingredients. The kitchen uses fresh ingredients available in season, game and trout from local fishing lakes. In the restaurant everyone is welcome even if they are not guests of the hotel.

Menyen vil variere fra dag til dag. Ta derfor kontakt med oss for dagens utvalgte meny.

 

Booking

Use the "Reserve table" button below or call us at +47 61 29 55 00. 

Welcome to the hotel whether you want to have dinner, 

have a coffee in the fireplace room or just have a look.

Skåbu fjellhotells sjefskokk er Lukas Socha.

 

Lukas er kjent for dekomponere tradisjonelle oppskrifer og sette dem sammen igjen med nye kulinariske teknikker. Med respekt i det tradisjonelle benyttes moderne tilnærminger for et nytt personlig uttrykk. For Lukas er råvarene det viktigste; mest mulig kortreist mat i sesong gir et ekte og rent gastronomisk uttrykk.

Lukas har bakgrunn fra restaurantdrift og har drevet sin egen restaurant og fått svært gode omtaler i bla prestisjetunge Gault & Milleau med sin kulinariske meny og kjøkken, samt «best Chef of the young Generation». Lukas har også vært deltager i diverse kulinariske program og gastronomiske show. Socha startet sin kjøkkenkarriere i Oxford, England, der han var var elev ved den gastronomiske skolen. Deretter var han lærling ved Franske Sadler, en svært krevende men også motiverende og nyttig erfaring ifølge han selv.

Lukas understreker at hans motivasjon er en kontinuerlig utvikling av sine kulinariske evner. Ved siden av kjøkkenet er bøker, reiser og samarbeid med andre kokker en stor inspirasjon. Socha angriper sin oppgave som kokk med hardt arbeid og en ærlig tilnærming til sanser og vitebegjær. Han behandler kjøkkenet med samme utpregede respekt han gir andre kunstformer som maling, musikk og teater.

 

en_GBEnglish (UK)
nb_NONorsk bokmål de_DEDeutsch en_GBEnglish (UK)