Skåbu Fjellhotell

Rakfisk VM 2021 avholdes 4. desember!

Lørdag 4. desember arrangerer Skåbu det årlige rakfisk VM i villfanget fisk på Skåbu fjellhotell.

 

Skåbu har lange tradisjoner i konservering av fjellørret fra våre lokale fiskevann til kanskje verdens beste rakfisk. Det er tradisjoner vi er stolte av her i Skåbu og omegn. Vi har mange særdeles flinke produsenter av rakfisk i Skåbu og Espedalen. Den 4. desember skal de møtes på Skåbu fjellhotell for å konkurrere om den gjeve VM tittelen og anerkjennelsen av å ha laget årets beste rakfisk.

 

Kveldens program

Kl. 16.30: Foredrag og boklansering med Morten Wangen. Morten har debutert med boka «Fiskevatn utenfor allfarveg». Forfatteren tar oss med på en guidet tur i ukjente fiskevann i Skåbu-fjellene og østre del av Jotunheimen. Han gir også gode tips til utstyr som kan være lurt å ha med, bruk av utstyr, hvordan man kultiverer fiskevann og noen gode tips til konserveringsmetoder av fisken.

 

Kl. 18.00: Konkurransestart. Konkurransen er åpen for publikum, men det er kun deltagere av konkurransen og juryen som tester fisken fordi det er villfisk og ikke tam oppdrettsfisk i konkurransen.

 

Kl. 19.00 starter rakfisklaget med rakfisk fra Jotunheim fisk servert både på tradisjonelt vis, og i tillegg noen spennende kreasjoner fra hotellets sjefskokk.

 

Rakfisk VM m/ 3 retters rakfiskmiddag, kr. 710,- pr. pers.

 

Pakkepris for overnatting; Overnatting i dobbeltrom inkl. frokost og rakfiskmiddag kr. 1.660,- pr. pers. Tillegg på kr 400,- for enkeltrom.

 

Velkommen!

One Reply to “Rakfisk VM 2021 avholdes 4. desember!”

Leave a message

en_GBEnglish (UK)