Skåbu Fjellhotell

Home

Welcome to Skåbu Mountain Hotel

Vi holder midlertidig lukket frem til 11. desember.

Vi på Skåbu fjellhotell har besluttet å fortsette å holde lukket inn i desember grunnet smittesituasjonen som har oppstått i Nord-Fron kommune og i Skåbu. Vi har ikke hatt smitte på hotellet, og det er viktig for oss å fortsette å holde både dere og oss smittefrie.

Vi tar 14 dager av gangen og håper vi i løpet av siste halvdel av desember, igjen kan fylle hotellet med lys, latter, deilig mat og juleglede.

Det har vært en tung avgjørelse å ta, men vi holder humøret oppe, og forsøker alternative løsninger for å holde kjøkkenet vårt operativt mens vi ser an situasjonen.

Vil du vite mer? Les her: Catering og salg av lokal mat

En fredelig førjulstid ønskes dere alle fra oss på Skåbu fjellhotell.

Hjertelig velkommen tilbake!

About the hotel

Skåbu fjellhotell er et lite, intimt og hjemmekoselig familiedrevet hotell som ligger naturskjønt til i den lille fjellbygda Skåbu i Gudbrandsdalen.


Oppskriften til det gode liv er ukomplisert her hos oss; sov godt, spis godt og lev godt i lun og gjestfri atmosfære

Activities

You can pick and choose in beautiful mountain walks, hikes, cultural hiking, rafting in Sjoa, driving dog sledding, fishing, cycling, skiing or take a short drive to Sikkilsdalen, Jotunheimen and famous peaks such as Besseggen, Glittertind and Galdhøpiggen.
How about a visit to the spectacular potholes in Hell?

Surroundings

Beautifully encircled by majestic mountains, proximity to animals, nature, ancient mountain Farms and history, you get the feeling of the true and genuine.
 
 
Pink sunset, clear air and silence inspire creativity and tranquility for body and soul.

Latest events & activities in Skåbu and surroundings;

Julegave; gavekort på Skåbu fjellhotell, våre anbefalinger…

Velkommen til Skåbu fjellhotell! I Skåbu lyser trygghetsbarometeret grønt!  Nord Europas høyest liggende bebodde fjellbygd ligger en halvtimes tid unna nærmeste sivilisasjon, mellom tre nasjonalparker (Jotunheimen, Langshua og Rondane), omgitt av spektakulære fjell, vakker og urørt natur, og et yrende Read more…

Les mer >>
en_GBEnglish (UK)