Skåbu Fjellhotell

Lokales Essen

Lokales Essen

Skåbu fjellhotell foredler og produserer lokalmat basert på råvarer fra små og mellomstor produsenter i Gudbrandsdalen, fisk og vilt fra Skåbu.

Høyfjellet har utmarksbasert landbruk som har vært en del av Norges landbrukskultur siden Steinalderen. Utmarksbruk og annen landbruksdrift skaper og opprettholder økosystemer («naturprosesser») som er viktig for oss og vårt miljø.

Skåbu og Gudbrandsdalen har lange og rike mattradisjoner, jakt og fiske tradisjoner. Rent vann, ren luft, beite med høyt næringsinnhold og etisk dyrehold gir spesielt høy kvalitet på råvarer og ferdig foredlede produkter. Godt for dyra og godt for oss!

 

Vår oppskrift: En dose bærekraftig matproduksjon, en dæsj mathistorie kombinert med et stykke skikkelig håndverk, stolthet og respekt – gir kvalitetsprodukter som gjør godt for kropp og sinn.

Ring oss for informasjon og bestilling: 

 

Telefon; + 47 61 29 55 00

E-post: post@skabufjellhotell.no

de_DEDeutsch
nb_NONorsk bokmål en_GBEnglish (UK) de_DEDeutsch