Skåbu Fjellhotell

Catering-Service

«GJØR DET SELV» CATERING  MIDDAGSMENYER FRA SKÅBU FJELLHOTELL

Kjøkkenet på Skåbu fjellhotell har komponert 3 topp-menyer som gjør det enkelt for dere å servere en nydelig,
hjemmelaget middag på 1,2,3 – Vi ønsker å gjøre det raskt og enkelt for dere å tilberede, slik at dere kan bruke
hele dagen på topptur eller ute i vår vakre natur.

Middagene er forhåndsbehandlet av oss, porsjonspakket og kommer med oppskrift og fremgangsmåte.
De kommer med høy smaksfaktor, kosefaktor og suksessfaktor.

Skulle det være noe dere lurer på, er vi bare en telefonsamtale unna.
Middagene leveres i porsjonspakker for 2 personer.

Hotellet har også en egen Take-Away og uteserverings meny.

Nyt et herlig og smaksrikt måltid fra Skåbu fjellhotell!

 
 
Meny 1 «HEIDALSMUEN»
SCHNITZEL AV FRITTGÅENDE SVARTGRIS

Schnitzel av frittgående svartgris med ovnsbakte småpoteter,
aromasopp og kålblanding, capers, ruccula og sitron

Hjemmelaget schnitzel av frittgående,
svart gris, 2 stk. à 175 gr.

Ovnsbakte småpoteter, 400 gr.

Aromasopp og kålblanding, 300 gr

Ruccula salat

Capers

Sitron

 

Fremgangsmåte

Temperer varene på kjøkkenbenken 1-2 timer før tilbereding.

Varm opp ovnen til 175 grader.

Legg potetene i en ildfast form og sett den i ovnen i 15min.

Putt deretter sopp/kålblandingen i en kjele og varm opp på svak varme.

Ha godt med olje i en panne, varm opp på middels varme, og stek schnitzelen gylden på begge sider.

Legg den ferdige schnitzelen i ovnen i 2-3 min for å holde den varm.

Dandér middagen delikat på en tallerken, og avslutt med å presse sitron
over eller legg sitronbåter på kanten av tallerkenen.

 

Tiberedningstid, ca. 15 min.

Allergener; gluten

 
Pris for 2 porsjoner; kr. 500,-

 


 
Meny 2 «SKARDFJELLET» 
KJØTTBOLLER AV SKÅBUELG I TOMATSAUS

Kjøttboller av Skåbu-elg i hjemmelaget tomatsaus med
ovnsbakte poteter, blomkål, rømme, urter og ruccula.

Kjøttboller av Skåbu-elg ,350 gr.

Hjemmelaget tomatsaus, 200 gr.

Ovnsbakte småpoteter, 400 gr.

Blomkål, 300 gr.

Rømme, 100 gr.

Urter og ruccula salat.

 

Fremgangsmåte

Temperer varene på kjøkkenbenken 1-2 timer før tilbereding.

Sett ovnen på 175 grader.

Legg potetene og blomkål i en ildfast form.
Varmes i ovnen i ca. 15 min.

Hell deretter pakken med kjøttboller i tomatsaus i en kjele,
og varm opp på svak varme,

Rett før servering; ha i en spiseskje med smør og rør til smøret er smeltet.

Server med en klatt rømme, urtedryss, toppet med ruccula.

 

Tilberedningstid; ca. 15 min

Allergener: laktose

 
Pris for 2 porsjoner; kr. 450,-

 


 
Meny 3 «GRÅHØ»
LAMMECARRÈ AV LOKAL, UTMARKSBEITET LAM

Lammecarrè av lokal utmarksbeitet lam med ovnsbakte småpoteter, ovnsbakte
grønnsaker, sellerirotpurè og husets hjemmelagde demi-glace saus.

Lammecarrè av lokal utmarksbeitet lam, 6-700 gr. Varmebehandlet sous vide.

Ovnsbakte småpoteter 400 gr.

Ovnsbakte grønnsaker av gulrot, persillerot, sjalottløk, hvitløk og timian 300 gr.

Sellerirotpurè 200 gr.

Husets demi-glace saus 150 ml. Kraft kokt på bein fra villsau-lam, og redusert med hvitvin.

 

Fremgangsmåte:

Temperer varene på kjøkkenbenken 1-2 timer før tilbereding.

Varm opp ovnen til 175 grader.

Legg poteter og grønnsaker i en ildfast form i ca. 15 min.

Vend litt på grønnsakene etter 7 min.

Legg lammecarè i en egen form 5 min. før poteter og grønnsaker settes i ovnen.
Bruk et steketermometer på kjøttet, og stikk det inn i den mest kjøttfulle delen på stykket.

Kjernetemperatur:
52 grader, rosa stekt.

54 grader, medium stekt.

58 grader, godt stekt.

Ta kjøttet ut av ovnen når det har ønsket kjernetemperatur, og la det
hvile noen minutter før det deles opp.

Ha sellerirotpurè og demi-glace i hver sin kjele, og varm opp på svak varme.
Rør godt og pass på at det ikke brenner seg.

 

Tilberedelsestid; ca. 20 min.

Allergener; selleri, hvitløk

 
Pris for 2 porsjoner; kr. 690,-

 

NB! Ovner kan variere i henhold til temperatur.

Følg med på maten så den blir akkurat passe stekt slik du liker den.

 


 
CATERING PASTASAUSER:

Hjemmelaget Bolognese pastasaus, 500g.

Kr. 200,-

 

Hjemmelagt Carbonara saus med egenprodusert bacon, 500g.       
Kr. 200,-

 

Sausene varmes opp på middels varme og helles
over rykende varm pasta eller ris.

 

Alle «gjør det selv» menyer må bestilles senest kl. 12 dagen før.
Bestill på tlf. 61295500 / 93245373
eller e-post til post@skabufjellhotell.no
 

   
de_DEDeutsch