Skåbu Fjellhotell

Høyfjellsmat fra Skåbu fjellhotell i påsken

Gled deg over lokal kvalitetsmat fra Skåbu i påsken. Bestill og miks din egen påskepose, og hent på fjellhotellet onsdag 31. mars eller torsdag 1. april. 
 
Frist for bestilling er søndag 28. mars kl 12.00.
 
Våre tips og anbefalinger:

Til påskemiddagen: ferskt lammelår av villsaulam med husets demi-glace.

Til utegrilling; lammepølser av villsaulam.

Til frokostbordet: Egg fra Skjellegård og huets aioli.

Til tapasbordet; kjøttboller av lam, fenalår og en grønn salat med urteolje. Tindvedbærpuré til ost.

Peiskos; villsaupaté med et glass bobler eller tynne skiver av fenalår på flatbrød med litt rømme.

 
Riktig god påske!
PRISLISTE
 
102. Elgsuppe av lokal Skåbu-elg 

Anbefales toppet med cremé fraichê og vårløk.
Suppen skal kun varmes forsiktig opp.
Serveres med godt brød.

1 liter (ca 3-4 pers.) Kr. 400,-

2 liter (ca 6-8 pers) Kr. 750,-


103. Hjemmelaget Bolognese pastasaus

Kr. 200,- pr. 500 g.

Sausen varmes forsiktig opp på middels varme 

og helles over rykende varm pasta eller ris.       

104. Demi-glace

Kr. 100,- pr.  100 ml.

Husets saus til kjøtt og vilt. 

Kokt på grønnsaker og kraftbein.


150. Kjøttboller av Villsaulam

Kr. 235,- pr. kg.

151. Lammepølser av villsau fra Lykkja fjellgard

Kr. 260,- pr. kg.

153. Røkte lammepølser med urter av 
villsau fra Lykkja fjellgard og frilands-gris

Kr. 260,- pr. kg.

154. Røkte lammepølser med soltørket tomat 
av villsau fra Lykkja fjellgard og frilands-gris

Kr. 260,- pr. kg.

155. Røkte lammepølser med chili av villsau 
fra Lykkja fjellgard og frilands svartgris

Kr. 260,- pr. kg.

156. Røkte lammepølser med løk av villsau 
fra Lykkja fjellgard og frilands-gris

Kr. 260,- pr. kg.


200. Lammecarré av villsau

Kr. 500,- pr. kg.

201. Lammecarré av dalasau  

Kr. 450,- pr. kg.


250. Indrefilet av villsau            

Kr. 530,- pr. kg.

251. Indrefilet av dalasau         

Kr. 440,- pr. kg.


304. Ferskt lammelår av villsaulam (begrenset antall)             

Kr. 280,- pr. kg.

300. Lammelår av Dalasau              

Kr. 170,- pr. kg.

302. Fenalår av villsau             

Kr. 460,- pr. kg.

303. Fenalår av Dalasau             

Kr. 390,- pr. kg.


351. Bacon, skivet

Kr. 35,- pr hekto.


400. Skinke, røkt og skivet                   

Kr. 45,- pr hekto.


450. Villsaupaté – Anbefales på salte kjeks toppet 
med litt ripsgelè eller tindvedbærpurè

Kr. 400,- pr. kg.


451. «Glade fjellhøner»; Egg fra Skjelle gård 
– frittgående høner, kun økologisk kraftfôr.

12 egg; kr. 50,- eller «plukk selv»; kr. 5,- pr. egg


500. Urteolje – Anbefales på salater, som smaksforsterker 
til supper og pasta.

Kr. 90,- pr. glass á 100 ml.

501. Rødbete ketchup – anbefales som erstatning for vanlig ketchup – sunnere og bedre.

Kr. 100,- pr. glass á 230 ml.

502. Tindvedbær purè – anbefales både som tilbehør 
til viltkjøtt og desserter.

Kr. 100,- pr flaske á 230 ml.

503. Aioli

Kr. 80,- pr. glass á 230 ml.

Bestillingsskjema

Bestill gjerne dine varer ved å bruke skjemaet nedenfor.
Alternativt kan du kontakt oss på e-post eller telefon:

Telefon; + 47 61 29 55 00
E-post: post@skabufjellhotell.no

Hinterlassen Sie eine Nachricht

de_DEDeutsch