Skåbu Fjellhotell

Påskeprogram i Skåbu

Åpningstider og servering i
påskeferien på Skåbu fjellhotell

 

Lunsj Serveres mellom kl. 13 og 16 (drop in)

 

Middag serveres kl. 19.00. Velg mellom:

  • 3 retters Chef’s Gourmet Tasting Meny

  • Husets hamburger med hjemmebakt hamburgerbrød
  • Husets Kebab med pastrami av elg
  • Husets elgsuppe med hjemmebakt brød

 

Av smittevern hensyn ønskes bordreservasjon innen
kl. 13 samme dag. Spør oss for dagens 3 retters Chef’s
Gourmet Tasting Meny.

 

Drikke, kaffe og kaker serveres hele dagen i cafeen,
i peisestuen eller i solveggen på hotellverandaen.

 

Catering: Bestill fra vår ”gjør det selv catering meny” eller Take Away. Se http://www.skabufjellhotell.no!

 

Lokalmat; Salg av lokalmat fra Høyfjellsmat.

 

God påskeferie ønskes alle fra oss på Skåbu fjellhotell!

 

For bordbestilling eller info:

Telefon: 61 29 55 00 eller 932 45 373

e-post: post@skabufjellhotell.no

Hinterlassen Sie eine Nachricht

de_DEDeutsch