Skåbu Fjellhotell

Aktiviteter

Aktiviteter og arrangementer

Gå tur i fjellet, ta et sommerbad i elven, plukk sopp og multer, langrenn med kvikklunsj og appelsin i sekken, hundekjøring, ridetur i fjellheimen, topptur, sykkeltur, vandretur i Jotunheimen, rafting i Sjoa, tur til de spektakulære jettegrytene i Helvete eller rett og slett bare ”la humla suse”.

Med Skåbu som utgangspunkt finnes et bredt utvalg mulige aktiviteter i nærområdet og omegn. Alle aktiviteter kan gjøres på egenhånd eller i vår regi.

Skåbu er en aktiv, kreativ og engasjert bygd. Med stort pågangsmot og brennende iver går næringsliv og lokalbefolkning sammen om å arrangeres flere store årlige begivenheter. Konstruktivt samarbeid om arrangementene våre er spennende og givende, og til stor glede for både lokale, hytteeiere og besøkende. 

Årlige arrangementer som Gausdal hundekjøringsmaraton i januar, Liv Lågå i juli eller fjellmaraton i september er alle vel verdt å få med seg.

Nedenfor er en oversikt over aktuelle aktiviteter & arrangementer i og rundt Skåbu.

Skåbu fjellmaraton, september 2018

29 september 2018 arrangeres Skåbu fjellmaraton for 3. år på rad. Her kan man delta i distansene hel – og halvmaraton, mosjonsløp og barneløp.Etter løpene arrangeres after run med foredrag og middag. Skåbu fjellhotell tilbyr maraton-pakker med overnatting, mat og Read more…

Les mer »

Peer Gynt på Gålå 2018

Foto: Bård Gundersen 3. aug – 12. august 2018 – Peer Gynt på Gålå  Med Jakob og Nils Ole Oftebro i rollen som Peer Gynt Far og sønn Nils Ole og Jakob Oftebro kommer tilbake på scenen ved Gålåvatnet også i Read more…

Les mer »

Gudbrandsdal Musikkfest 2017

I høstferien setter toppartister innen klassisk musikk og folkemusikk hverandre i stevne oppover hele Gudbrandsdalen – fra Lillehammer i sør til Dovrefjell og Jotunheimen i nord. Lokale vertskap i toppform inviterer til unike kulturopplevelser i både eventyrlige og overraskende konsertlokaler. Velkommen Read more…

Les mer »

Skåbuguiden 2018

Skåbuguiden er komplett guide med detaljert informasjon om overnatting, vandreturer i Skåbu og omegn, sykkelturer, løypeoversikt, severdigheter, nasjonalparker, bilturer, jakt, fiske, aktiviteter og arrangementer. Bakerst i guiden finnes informasjon på engelsk, tysk og nederlandsk.

Nedenfor er det mulig å bla i Skåbuguiden digitalt. Klikk på rammen til høyre under bildet for å se guiden i fullskjerm-modus.

Kontaktskjema

Ta kontakt med Skåbu fjellhotell nedenfor vedr spørsmål om aktiviteter og arrangementer. 

%d bloggers like this: