Skåbu Fjellhotell

Sommerkonsert med Tore Halvorsen, kjent fra Ole Ivars

Utekonsert med Tore Halvorsen, kjent fra dansebandet Ole Ivars.
 
Torsdag 24 juni kl. 16.30 – Gratis og åpent for alle.
 
Konserten er et sosialt og hyggelig initiativ fra Den Kulturelle Spaserstokken i Nord-Fron i samarbeide med Skåbu fjellhotell
Lett middagsservering og drikke.
 
For bordbestilling inne i restauranten ring 61 29 55 00
eller send mail til post@skabufjellhotell.no
 
Hjertelig velkommen!
 

I november 2018 ble det kjent at Tore Halvorsen ga seg som vokalist i Ole Ivars. Tore har hatt hele 30 år på scena med Ole Ivars men slutter ikke å gjøre konserter selv om bandet og han går forskjellige veier inn i 2019. 

I hele 2019 gjorde Tore Halvorsen eksklusive konserter for eldre basert på sin fantastiske karriere i dette folkekjære bandet. I 2020 fortsetter han i samme gate, nå også med tilbud om SOMMERKONSERTER i deler av juni, juli og august. 

Vi lover stor stemning, og en real rundt nedover «Memory Lane», når Tore byr på kjente og kjære hits som Englarna fans, En vår vera som en er, Nei, så tjukk du har blitt osv. Kanskje får vi også levert andre legendariske ”svensktoppar”. Her er ikke veien fra vemod til latter lang!

Tore Halvorsen er en norsk vokalist og gitarist. Han er mest kjent som hovedvokalist og frontfigur i dansebandet Ole Ivars. På 1970- og 80-tallet var han vokalist i Katho.

Legg igjen en beskjed

nb_NONorsk bokmål