Åpningstider og servering i
påskeferien på Skåbu fjellhotell
Lunsj Serveres mellom kl. 13 og 16 (drop in)
Middag serveres kl. 19.00. Velg mellom:
- 3 retters Chef’s Gourmet Tasting Meny
- Husets hamburger med hjemmebakt hamburgerbrød
- Husets Kebab med pastrami av elg
- Husets elgsuppe med hjemmebakt brød
Av smittevern hensyn ønskes bordreservasjon innen
kl. 13 samme dag. Spør oss for dagens 3 retters Chef’s
Gourmet Tasting Meny.
Drikke, kaffe og kaker serveres hele dagen i cafeen,
i peisestuen eller i solveggen på hotellverandaen.
Catering: Bestill fra vår ”gjør det selv catering meny” eller Take Away. Se http://www.skabufjellhotell.no!
Lokalmat; Salg av lokalmat fra Høyfjellsmat.
God påskeferie ønskes alle fra oss på Skåbu fjellhotell!
For bordbestilling eller info:
Telefon: 61 29 55 00 eller 932 45 373
e-post: post@skabufjellhotell.no