Til helgen feires Valetinesdag og morsdag,
søndag 14 februar
På Skåbu fjellhotell hylles alle flotte mammaer,
og vi slår et slag for kjærligheten.
Gled din kjære med en romantisk middag i fjellrestauranten lørdag kveld, eller en koselig morsdagslunsj søndag formiddag.
Chef’s Gourmet Tasting Meny,
fredag kveld 12. februar
Ravioli med kveite, karamellisert fiskesaus
og tørket purreløkhøy
*
Andebryst med potetfondant, søtpotetpure
og husets demiglace
*
Tiramisu
Chef’s Gourmet Valentines Meny,
lørdag 13. februar
Hjemmebakt brød servert med fenalår av villsaulam
fra Høyfjellsmat, flatbrød og rømme
*
Friterte akkarringer i kjærlighet servert med
husets hjemmelagde sitron aioli
*
Tartar av reinsdyrhjerter med gressløk
og ristete linfrø
*
Ytrefilet av villsaulam med potetpure, jordskokkpure, grønnkålchips og champagne demiglace.
*
Mandel kake servert med bringebær
og hvit sjokoladekrem
Pris kr. 690,-
Morsdags lunsj/middag spesial:
Serveres fra kl 13 til 16
Våre hjemmelagde pizza:
Cherrytomater, mizuna salat
og fenalår fra Høyfjellslam
*
Cherrytomater og mizuna salat (vegetar)
*
Eller velg fra vår husets lunsj meny
Mor’s dessert spanderer vi!
Morsdagstips:
Vi har gaven som varmer og kaken som smaker.
Bestill og hent😊
For reservasjon til middag;
post@skabufjellhotell.no eller
tlf. 61295500 før kl. 13 samme dag.
Bestill fra vår catering & Take-Away meny!