Skåbu Fjellhotell

Rakfisk VM

Lørdag 23. november arrangerer Skåbu det årlige rakfisk VM i villfanget fisk på Skåbu fjellhotell​

Skåbu har lange tradisjoner i konservering av ørret fra våre lokale fiskevann til kanskje verdens beste rakfisk. Det er tradisjoner vi er stolte av her i Skåbu og omegn. Vi har mange særdeles flinke produsenter av rakfisk i Skåbu og Espedalen. Den 23. november skal de møtes på Skåbu fjellhotell for å konkurrere om den gjeve VM tittelen og anerkjennelsen av å ha laget årets beste rakfisk.

Arrangementet starter kl 18:00. Her stiller over 12 deltakere for å konkurrere. Konkurransen er åpen for publikum, men det er kun deltagere av konkurransen og juryen som tester fisken fordi det er vill fisk og ikke tam oppdrettsfisk i konkurransen.

Fra ca. 19 starter rakfisklaget med rakfisk fra Jotunheim fisk servert både på tradisjonelt vis og i tillegg noen spennende kreasjoner fra hotellets sjefskokk. Det vil også bli underholdning og kåring av årets verdensmester.

Rakfisk VM og rakfisklag, kr. 490,- pr pers
Pakkepris for overnatting
Overnatting i dobbeltrom inkl. frokost og rakfisk middag
kr. 1140,- pr pers. Enkeltrom kr. 1050,- pr pers.

Legg igjen en beskjed

nb_NONorsk bokmål