Skåbu Fjellhotell

Skåbu Fjellhotell er årets hovedpremie hos «sykle til jobben»!

Årets turmål er Sykkelrute i Jotunheimen. Få med deg lagkameratene dine og tilbakelegg de 620 kilometene som tilsvarer distansen rundt Jotunheimen. Konkurransen er delt opp i seks etapper og det vil bli premiering på etappenivå. Vi trekker vinnere hver 10. dag, blant alle som har klart etappen. Vi oppfordrer alle lag til å bli med og opplev gjerne vakre Jotunheimen live i løpet av kampanjen. 

Premiene trekkes blant alle som har klart kilometermålet for den gjeldende etappen. Eksempelvis etappe 1. Alle lag som har hatt totalt 90 eller flere kilometer pr. 3. mai har klart etappen og er og med i trekningen av premier for den etappen. Absolutt alle kilometer teller og premiene trekkes to dager etter etappeslutt. For å delta i trekningene pr. etappe må det enkelte etappemål oppnås, men alle som har nådd 620 kilometer er med i trekningen av hovedpremien, turen til Skåbu. 

Stedene i Jotunheimen er ment som inspirasjon og det vil gjennom kampanjen komme fine historier fra flere av stedene. 

Alle lag som klarer å fullføre Jotunheimen rundt er med i trekningen av et helgeopphold på Skåbu Fjellhotell for hele laget! Lykke til!

Sykkelrute i Jotunheimen:
Etappe 1

24. april 3. mai:        Lillehammer – Ringebu – Vinstra (90km)

Etappe 2

4. mai til 13. mai:     Vinstra – Dovre (90km)

Etappe 3

14.mai til 23. mai:    Dovre – Lom – Glittertind – Galdhøppigen  (130km)

Etappe 4

24. mai til 2. juni:     Galdhøppigen – Gjendebu – Bitihorn – Fagernes (90km) 

Etappe 5

3. juni til 12. juni:     Fagernes – Valdresflye – Rasletind – Beitostølen (90km)

Etappe 6

13. juni til 21. juni:   Beitostølen – Dronninghytta Sikkilsdalen – Skåbu (130km)

På sykkeltur i Norges fineste sykkelterreng

Første etappe i turen i Jotunheimen går fra Lillehammer, også kalt Gudbrandsdalens inngangsport, via trivelige Ringebu som regnes for å være Norges minste by, til Vinstra – et kultursentrum med beliggenhet midt i Peer Gynts rike. I Vinstra starter den flotte sykkelruten, Mjølkevegen, som er anerkjent som en av de fineste sykkelturene i Norge. Mjølkevegen går i et flott fjellområde fra Vinstra i Gudbrandsdalen til Gol i Hallingdal. Du tråkker deg igjennom høyfjellet med utsikt til Jotunheimens topper, så igjennom Valdres med Stølsvidda til Golsfjellet. På trappene til Jotunheimen finner du idylliske Skåbu, nord Europas høyest beliggende bebodde bygd, vakkert omkranset av gjestmilde fjell og flott natur. I denne lille gjestfrie fjellbygda kan du bo på hjemmekoselige Skåbu fjellhotell (linkes til https://skabufjellhotell.no) som er et perfekt utgangspunkt for sykkelturer langs Mjølkevegen i Jotunheimen. Her kan du holde deg til fine enkle fjellveger som egner seg godt for sykkletraller, eller ta spennende avstikkere som går inn og ut av Mjølkevegen.

Vi gratulerer ukens vinnere med vel gjennomført etappe. Premien er Boka Mjølkevegen med avstikkere – 15 sykkelturer Golsfjellet og Valdres gir deg avstikkerne fra Mjølkevegen i tekst, bilder og kart. Bli inspirert til flotte sykkelturer, les mer her (linkes til http://levgodt.net/sykkelturer-i-sommer-trakk-til-pa-norges-fineste/)

Legg igjen en beskjed

nb_NONorsk bokmål