Skåbu Fjellhotell

30. november; Rakfisk VM og rakfisklag

Rakfisk VM (uoffisielt) og rakfisklag 

 
Skåbu fjellhotell, fredag 30. november

Skåbu har lange tradisjoner i konservering av ørret fra våre lokale fiskevann til kanskje verdens beste rakfisk. Det er tradisjoner vi er stolte av her i Skåbu og omegn. Vi har mange særdeles flinke produsenter av rakfisk i Skåbu og Espedalen. Den 30. november skal de møtes på Skåbu fjellhotell for å konkurrere om den gjeve VM tittelen og anerkjennelsen av å ha laget årets beste rakfisk.

 

Arrangementet starter kl 18:30. Her stiller 11 produsenter for å konkurrere. Konkurransen er åpen for publikum, men det er kun deltagere av konkurransen og juryen som tester fisken fordi det er vill fisk og ikke tam oppdrettsfisk i konkurransen.

Fra ca. 19 starter rakfisklaget med rakfisk fra Jotunheim fisk servert både på tradisjonelt vis og i tillegg noen spennende kreasjoner fra hotellets nye kokk. Det vil også bli underholdning og kåring av årets verdensmester.

 

Pris pr. pers kr. 450,-

 

For overnatting på hotellet; spør oss om pris!

Legg igjen en beskjed

nb_NONorsk bokmål