Skåbu Fjellhotell

Gudbrandsdal Musikkfest 2017

I høstferien setter toppartister innen klassisk musikk og folkemusikk hverandre i stevne oppover hele Gudbrandsdalen – fra Lillehammer i sør til Dovrefjell og Jotunheimen i nord. Lokale vertskap i toppform inviterer til unike kulturopplevelser i både eventyrlige og overraskende konsertlokaler.

Velkommen til musikk, mat og opplevelser i toppklasse!

 

Torsdag 5. oktober

MAT OG DRIKKE MED IDENTITET

I spiskammerset Gudbrandsdalen byr hver bygd på spennende lokalmat laget av råvarer fra aller øverste hylle. Reint vann, friskt beite, solrike dager og lang vekstsesong gir kvaliteter og smaksrikdom som stolte gudbrandsdøler vet å videreforedle i mat og drikke. Mellom måltidene kan du nyte bonusen – et lys levende kulturlandskap holdt i hevd gjennom hundrevis av år.

17.00: Fjell-tapas med musikk og omvisning på Skåbu fjellhotell

19.00: Konsert i Skåbu kirke med Ragnhild Hemsing, Solfrid Kvarmestøl Grønbeck, Astrid Sulheim og Margit Myhr

For fullstendig program 4.-7. oktober 2017, se: www.gudbrandsfest.no

Billetter kan kjøpes på ticketmaster.no eller hos arrangørene i forkant av arrangementet

Tlf. 612 95 586 / 975 62 208

Ildsjelene bak Gudbrandsdal Musikkfest brenner alle for å gjøre Gudbrandsdalen til et enda mer spennende dalføre å besøke, bo og leve i – rett og slett skrive Gudbrandsdalen med gullskrift. Vi er overbevist om at spredningen av konserter på høyt nivå over hele dalen og i fjellene rundt vil både bergta og begeistre fastboende og tilreisende. At vi selv stortrives vil du skjønne når vi treffes på de ulike konsertstedene!

 

SPILLESTEDER MED SÆRPREG

Gudbrandsdalen er tjærebrune tømmervegger i eventyrlige kulturlandskap – og veldig mye mer. Gudbrandsdal Musikkfest ønsker å dyrke et mangfold av uttrykksformer også når det gjelder  på konsertlokaler – og inviterer derfor til “konserthus” over hele spekteret – fra vår tids arkitektoniske ikonbygg via industrihaller, kunstnerhjem og museumsfoajeer – til tømmervegger og akantus.

 

ARTISTER MED LIDENSKAP

Musikkfestprogrammet presenterer de beste utøvere fra klassisk musikk og fra nordisk folkemusikk, og er første kammermusikkfestival i Norge som sidestiller disse to musikkformene. Inspirasjonen henter vi tilbake til pionerene Ole Bull og Edvard Grieg som begge beveget seg i dette spennende musikalske og geografiske landskapet – med stor lidenskap.

 

Legg igjen en beskjed

nb_NONorsk bokmål